Bolest v krku - co vám pomůže to nejlepší?

Latinský název: Lugol. Výrobce: VALENTIS, JSC (Litevská republika), LEKAR (Rusko).

Lékaři o léku: zda je možné aplikovat během těhotenství, s anginou pectoris, zda je to možné u dětí.

Účinná látka: Jod

Recenze lékaře Lyugol Spray

Lugol - sprej - antiseptikum pro místní použití

Lugol - sprej je antiseptikum, které se často používá k lokální léčbě onemocnění ORL orgánů. Antiseptický účinek je způsoben hlavní účinnou látkou obsahující jod.

Dávková forma ve formě spreje je velmi vhodná k použití. Speciální tryska umožňuje aplikovat lék do oblasti krbu.

Používám Lugol při léčbě laryngitidy, faryngitidy, angíny. Mám tento lék v mé lékárničku a v případě potřeby ho užívám.

Ale chci vás upozornit na skutečnost, že použití přípravku Lugol je přísně kontraindikováno pro osoby s individuální intolerancí k jodu. To může vést k rozvoji stavů nouze - angioedému, anafylaktickému šoku.

Použití v průběhu těhotenství je kontraindikováno, s laktací - s opatrností.

Obecně mohu říci, že Lugol je poměrně účinný lék s mnohaletými zkušenostmi v používání.

Lugolový sprej

Antiseptický účinek Lugolu je způsoben přítomností elementárního jodu, jehož široká škála antiseptických účinků se týká nejběžnějších patogenů.

V pediatrické praxi používám Lugol sprej pro děti velmi, velmi zřídka. Specifická chuť a vyjádřené subjektivní pocity (ze slov dětí - „nips“, „slzy“, „popáleniny“) mi nedovolují předepisovat je široce. existuje několik pokusů o předepisování této drogy, ale kategorické odmítnutí dalšího použití umožnilo dokončit příslušné závěry.

Dnes jsou měkčí antiseptika, také s přesvědčivou důkazní základnou, stejně jako sprej Lugol, ale s naprosto žádnými nepříjemnými vlastnostmi.

Co se týče spreje Lugol pro děti, jeho účinnost je vysoká. To je relativně dobře tolerováno u těch dětí, které jsou si vědomy svých vlastností.

Není vhodný pro všechny, kromě nepříjemných pocitů, Lugol se nepoužívá u pacientů s hypertyreózou a jinými problémy se štítnou žlázou.

Proto bych nedoporučoval sprej Lugol pro použití u dětí, navzdory skutečnosti, že je to „pro děti“. Jeho složení se neliší od obvyklého (pro dospělé) Lugolového spreje. Produkce této formy uvolnění (označená pro děti) není nic jiného než marketingový trik.

Recenze Lugol Spray

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Je pozoruhodné, že tento dobrý starý lék se nyní objevil v aerosolovém balení! Koneckonců, nejčastěji se používá pro anginu pectoris a mandle se nacházejí hluboko v krku. A dříve, když bylo řešení, vynalezené francouzským lékařem Lugolem, vyrobeno pouze ve skleněných nádobách, bylo nutné v něm navlhčit vatový tampon a ručně zapálit zapálené mandle. Často reflex ránu pracoval, a proto, jednoduchý, zdánlivě, postup by se změnil v skutečné mučení. Pokud jde o léčbu a pro pacienta. Děti tuto „popravu“ nenáviděla. Díky Bohu, díky spreji to není potřeba.

A samotná droga je velmi dobrá. Jedná se o vzácný případ, kdy je lék starý, levný, ale jeho účinnost je vysoká. Mimochodem, je možné s nimi zacházet nejen s bolestmi v krku, ale také s laryngitidou, faryngitidou, stomatitidou, periodontitidou, afty (vředy na jazyku).

Někteří podezíravě koukají na tento lék a naznačují, že voní jódem. Co jiného by mohl cítit? Koneckonců, je to skutečný jód. Jod plus jodid draselný. Sladká chuť roztoku dává glycerin, ve kterém jsou tyto látky rozpuštěny. Z jódu vzniká mírný pocit pálení. Ale je to mnohem méně v přípravě než například v jódové tinktuře, takže nepálí jemné sliznice. V tomto řešení není samozřejmě žádný alkohol.

Mimochodem, protože většina Rusů žije v oblastech, kde voda a půda postrádají přírodní jod, léčba zánětlivých onemocnění ústní dutiny a krku tímto lékem zároveň pomáhá kompenzovat nedostatek tohoto důležitého stopového prvku. Nelze je však zneužít - přebytek jódu je ještě nebezpečnější než jeho nedostatek. S onemocněním štítné žlázy, jako je tyreotoxikóza, když nadměrně produkuje hormony, je naprosto kontraindikováno, aby byla léčena tímto roztokem. V každém případě, pokud štítné žlázy hazarduje, musíte se nejprve poradit s endokrinologem.

Lugol s recenzemi anginy pectoris

Kdo používal Lugol pro děti.

Malý krk je u mých dívek po dobu 2 týdnů červený, pediatr předepsal, aby mazal lyugolem. Lékárny nabízejí pouze sprej - napsaný v návodu od 12 let

Kromě toho, kompozice také obsahuje jód - je to opravdu možné pro děti?

Obsah:

Dívky sdílejí své zkušenosti - kdo se svými dětmi Lugol? Přečtěte si celý text

Poznámky

Od tří let jsme si myli hrdla, zpočátku jsme se začali učit s čistou vodou, nyní se slanou vodou a sódou. Vyzkoušel více furatsilinom, ale dcera této možnosti kategoricky odmítá. Ale se solí obvykle opláchněte

Šmouha a já a dítě se rozmazáváme

Vložit obrázek

Můžete nahrát obrázek z počítače do textu:

. nebo zadejte adresu obrázku na Internetu:

Stáhnout seznam alb.

Vložit obrázek

Můžete vložit několik dalších nebo zavřít toto okno.

Nejčastěji na webu čtete:

Tyto stránky můžete zadat pod svým jménem.

Lugol s recenzemi anginy pectoris

Dívky, co je špatné lugol? Dnes máme ORL po inspekci něco jako pharingo-mycosis, nepamatuji si přesné znění, nálet na mandle a jmenovaného lugola. Nos se zdá být nic, ale je kašel, je to pocit, že je stále od snotu, který pouze spláchne. A jmenoval jsem „komplikované kapky“, ani jsem si nepamatoval jejich jméno, například objednání z lékárny, ve složení je Dimedrol.

Co může nahradit lugol?

Pro mě osobně je to ideální nástroj, obecně je zachraňuji pouze tehdy, když mi bolí hrdlo. A děti se jim nelíbí, protože to moc.

A proč je EOK proti tomu?

lugol - na bázi jodu

Hexoral - založený na hexiditinu (AB)

Nemohu se vyjádřit k EOK, nepamatuju si, odkud citace pochází (vzpomínám si na fakt, že si nepamatuju, odkud jsem).

Nedokážu si ani představit, jak to bude vypadat.

„Smršťovat hrdlo se všemi druhy lyugolů“ je frází zajímavých dopisů, jejichž význam je nějakým způsobem pozitivní. A na fóru byly nějaké fráze, bohužel si je nepamatuji.

S tímto stejným lugolem jsme nic neudělali, jak může 2leté dítě vysvětlit, že je nutné pomazat mandle? Za prvé, na jedné straně a pak na straně druhé, proč ne pshikalok nebo. a možná i skóre?

A vypadá to jako houba, květ. Stručně řečeno, jsem v vyrážce pocitů.

Také jsem četl, že faryngomykóza je vhodná pro léčbu karamelem, zejména pro děti, které nezanechávají mandle, nazývá se Decaminova karamel, ale neprodáváme ho. Je zajímavé, že Tantum Verde lze použít proti mikrobům? A obecně, jak správně můžete udělat diagnózu bez bakpossev tam, jen jednoduchou inspekci

Lékaři říkají, že při vyšetření se rozlišuje bolest v krku, například faryngitida. A patogeny anginy pectoris v 95% případů streptokoků proto obvykle nesejí. Výsledek je o několik dní později, kdy je angína ukončena. Říká se, že bakposev dělají z často nemocných občanů, aby si byli jisti. To je vše ze slov lékařů, byla zvědavá, když její manžel onemocněl angínou.

I já se z nějakého důvodu točí v mé hlavě.

Kdo je teď na konferenci

Právě prohlížíte toto fórum: žádné registrované uživatele

  • Seznam fór
  • Všechny časy jsou v UTC + 02: 00
  • Smazat soubory cookie konference
  • Náš tým
  • Kontaktujte administrátora

Jsme v sociálních sítích:

Použití jakýchkoli materiálů na těchto stránkách je přípustné pouze s výhradou dohody o užívání těchto stránek a s písemným souhlasem správy.

Recenze Lugol spreje

lugol! Vaše názory!

Lugolový sprej

A lékaři (ne jeden lékař) nám řekli, že je lepší nepoužívat lugol vůbec.

Když jsem měl hnisavou angínu, léčil jsem Octanisept (nechutnou věc (())

A můj syn má vůbec alergického alergika

Přípravek je dobrý jen pro chuť, je to VELKÝ ZÁJEM... přítel poprvé střílel dítě, takže podruhé ani neotevřel ústa... schoval se pod postel a křičel.

Ahoj, Stoite, ještě šalvěj, abys mohl vařit a opláchnout.

bolest v krku není vtip.

sprej

Meliske vystřelil Hexoral od věku jednoho a půl roku a ona se také stříkala na dětský biblog v 9 měsících. Tam je také Tamtumnn Verde také dobré, ale velmi sladké a drahé.

Otázka o lugolu.

No, lékaři hodně předepisují, kde jsou omezení. Teď používám sprej... no, odpadky... ale pomáhá. dítě také stříkalo. účinek je stejný

Moje dcera se rozmazala. Pomáhá rychle. Rozmazaný 3 roky. Nevím, jak sprejovat, roztok s glycerinem je pravděpodobně měkčí. Vzpomínám si, jak se stříkací jikry stříkají - hrdlo hrdla

Než léčí hrdlo

Další výplachy a teplé nápoje, mám rád ingip z sprejů, je měkký, hexorální je také nic, ale dražší. Lugol nestojí za to, ještě více hoří sliznice. Opláchněte heřmánkem, furatsilin dobře zmírňuje bolest a je stále dobrý lék na oplach OKA. Ale nevím, jestli vám to vyhovuje podle věku, ale je to chutné (vypadá to jako estragon) a hodně pomáhá, láhev + 650r.

Miramistin, lysobact tablety, to je možné pro děti, jen je zachraňujeme, pro nás je to nejlepší způsob, piju to sám. Můžete stále tantum verde

Jsme nemocní

O Lugolu není pravda, koupil jsem to včera, máme bolest v krku, a já přirozeně pshiknula, normální nasládlou chuť, předepsali jsme si, že jsme si střihli hrdlo, tak jsem si koupil sprej sám, moje dcera křičela tolik z toho, co se snažila namazat a sprej a žádá o doplňky. Je to jen dítě od 2 let. Ale během dne a počet puchýřů se snížil v krku a spal jsem včera v noci s normálním, a já jsem celou noc plakal z bolení v krku, opláchl jsem nos fyziologickým roztokem, jen třikrát denně, jen pshikayu, kolik lidí se rozlévalo, tolik vyteklo.

A recenze na děti špatné? Právě jsme si koupili. Děti od dospělého jsou velmi odlišné. V dospělém jodu je cítit. A pak sladká voda. Opláchněte nos ve vaně. Typ hry se sprchou a tleskat starý nos. Nebo jen pryskay typu quicks. A nechali se následovat

Recenze Lugol Spray

Účinnou látkou je jod. Samotné řešení je charakteristické jódovou barvou a voní.

Použil jsem to u mého syna při prvních projevech zimy.

Pomáhá velmi dobře. Líbilo se mi, že láhev je velmi pohodlná. Postřikovač je dobře stlačený.

Jen pár dní po jeho použití se bolest v krku rozplyne.

Používám ho také občas, když mám bolest v krku.

Poradím vám to se svými dětmi.

Musel jsem o něm přemýšlet, když jsem ležel v nemocnici u své dcery a diagnostikoval jsem folikulární tonzilitidu. Hrdlo bylo také potřísněno starým způsobem bavlněným tampónem sestry již dvakrát denně. Moje dcera vykřikla, plivla, ale co dělat? Lék je dobrý, dlouho se osvědčil.

Po nějaké době v lékárně jsem naprosto narazil na nový balíček a formu spreje. Koupeno - cena byla příjemně překvapena. Když to bylo potřeba, bylo to zklamané. Proud léků se nerozstřikuje do hrdla, ale pokrývá pouze jedno místo a začíná proudit do hlubin. Pokud obal není rafinovaný, pak samotný přípravek je tlustý a nemůže být tak rozprášen, musel jsem si smazat hrdlo starým způsobem.

Ale pozitivní účinek tohoto se nezměnil.

Musel jsem si vzpomenout na Lugol, když jsem měl sám bolest v krku. Vzpomněl si na první seznámení s drogou a připravil si mytí. Snažila jsem se sprej na zánět tak, aby se nic v ústech nerozšířilo. Peklo, sevřené, ale ne dlouho. Nevolnost jako první. Tři dny jsem se trápil a všechno šlo pryč. Poprvé jsem se tak rychle zotavil! Myslím, že tento lék je nejlepší pro anginu pectoris!

Konzumovaný ekonomicky a díky uvolňovací formě ve formě spreje poskytuje přesný zásah.

Chcete rychle vyléčit nemoci krku, nezapomeňte použít tento lék.

- pohodlí při aplikaci léčiva na sliznice hrdla.

Doporučuje se použít tento lék pro těžké bolesti v krku, protože je velmi silný, pokud jde o účinek, ale pokud máte mírné bolesti v krku, pak můžete v zásadě koupit pilulky.

Obecně platí, že nástroj není špatný, dobře zvládá uvedené funkce, je účinný.

Lugol

Červený krk!

Poznámky

Koupil jsem si sprej, ale můj syn nedal pshikat. A musela jsem si na bavlněnou polévku vatovat bavlnu, vatový tampon, podle mého názoru krátký, a tímto způsobem si otřít hrdlo syna. Upřímně řečeno, je těžké to udělat, zvláště pro takové děti, protože stále nechtějí vydržet, točit a plakat a gag reflex funguje. Sám jsem si jistý, že se nic nestane. Hrozné ublížit. Pokud se však několikrát pomazáte, začnou se začervenat v krku. Obecně platí, že lugol sprej pomáhá hodně, pshikala a já a můj manžel se mi líbil účinek.

I nshal, že tam je lugol spray - to by mělo zjednodušit úkol. Potřebujeme také lugol k použití

Viděli jsme na webu 2. září 2015, 17:55 5. prosince 2010, 14:05

Nataši, proč neužít spreje Lugol. Kupuji to a pshikayu žádné problémy.

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 26. ledna 2010, 14:23

Za prvé, sotva jsme našli obvyklé, v 5. lékárně, nikde jinde. a zadruhé, je nutné tento hnis odstranit. a ne jen pomazat (nebo poke).

Ahhhh! Je to jasné. Brzy se uzdravte.

Na webu jsme viděli dne 2. září 2015, 17:55 26. ledna 2010, 15:32

Natul hlavní rychle prst. Nebojte se, že neublíží. Můj manžel a já se vždy chováme k jejich hrdlům. A ty jsi taky nemocný, včera jsme onemocněli?

Na webu jsme viděli dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 20:05

Ano, on je jen trochu úplně krčící se ráno a všechno, žádný snot, žádná temp-ry. Ukázalo se však, že už máme hnis na krku. pila tonsilgon, pshyky hexorel a bioparox-výsledek nula, ačkoli oni neměli léčit hrdlo, tak ona napsala nám tento lugol, ve středu, znovu, že ona řekne jestliže výsledky nejsou probuzené, ona probudí antibiotika (ačkoli já nevím jak pomáhají hrdlu (hnis clean))

Pokud si vzpomínám na své vlastní =), Lugol není hořký, ale i nasládlý.

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 17:37

Nataši, rozmaznávám svůj normul. Nemůže vyhrát a čurat. Vyzkoušejte to sami, není to nic hořkého.

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 17:37

Tan, a co jsi namazal?

Lugolem a šmouha! Zabalím kolem prstu a promakuyu do zavazadla sterilní obvaz, pak strávím v ústech a žlázách, na kanesh už dlouho nepracuji, ale podařilo se mi smazat muck

Na webu jsme viděli dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 20:03

jsme také prst. obvaz na něm se valil a odcházel. cín. vše dopadlo. i když jsem nejedl až do této hodiny 3 (spal)

Obecně velmi dobrá věc! Šmouli jsme to s obtížemi, syn vykřikl a nedal moc, ale tatínek to zvládl, jak to tam dělal, nevím, ale velmi pomohl! Spojte všechny rodinné síly a zkuste se přesvědčit.))) Hodně štěstí!))))

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 17:38

Díky, ale lékárna neměla tuto špachtli, jak ji rozmazat. prst?

Obvázali jsme obvaz na rukojeti lžíce :)))) Někdy na prstu. Pociťujte, jak se cítíte lépe, když se rozmazáváte.

Na webu jsme viděli dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 20:03

Díky, zkusili jsme to s prstem (s kapelou). chudé dítě ale je třeba se s ním zacházet!

10 let jsem se rozmazával, protože došlo k chronické faryngitidě - postup je hrozný, nulový smysl, zkuste opláchnout krk slanou vodou, přidejte 2-3 kapky jódu do sklenice vroucí vody, děti preferují tento postup a jdou do krku, je to zábava lékaři! Řeknu vám jeden případ6 jako dítě, jehož manžel měl hnisavou angínu, jeho otec ho vzal k lékaři, mladá dáma se dostala do krku a vydělala shkryabalu, dvakrát, třetí den, kdy přišli - druhý lékař, který se o tom dozvěděl, proklínal a řekl mi, abych se o tom proplakal teplou mořskou vodou. Tady je!

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 15:51

můj nemůžu opláchnout. a pod holčičkami říkala, že to pomáhá

Neměl jsem žádnou hnisavou nevolnost, jen neustálé bolestivé hrdlo, kde jsem nebyl nikam vzat, byl jsem pořád khekala, ale lugol mi nepomohl, postup nebyl fatální, ale velmi nepříjemný. Lugol obsahuje jód, vyzkoušejte před tím, než si promažete, vypláchněte si ústa, opláchněte se, smejte se, opláchněte hlasem, určitě se vám to líbí a rozhodne se zkusit, pokud je to možné, opláchnout 4 krát večer, pokud se podíváte na krk, nepomohl, pak se díval na 7, ne před spaním, šanci. Nosol a jód ve sklenici ve vodě je mnohem měkčí a působí také. Nezvykejte si od dětství se obávat lékařů, růst bez obav, bude je adekvátně hodnotit - to je náš společný problém. Nespěchejte, zkuste, ve vašem věku už můžete opláchnout, proměnit ho ve hru, nechat být mokrý - pereodenit, a nechat ošklivou cestu jako poslední možnost! To je moje rada a vy se rozhodnete!

Jednou jsem si postříkal zavazadlo a tak jsem si skoro neřekl oči z orbity ((, to je plechovka i pro dospělé)

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 15:43

sypané? Potřebují také potřít. Ale jaká hrozná věc, doktor mě varoval. A co mám dělat?

tam, na samotné rozprašovací láhvi, není možné polykat. A proč jsi dostal bolest v krku?

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 17:33

Nevím, trochu se vyrovnává. a to jen ráno. a když se doktor podíval do krku, ukázalo se, že je hnis!

Konzultoval jsem se svou matkou, která měla stejné problémy s její synkou, nejprve byla umyta furacilinem (byla přímo z injekční stříkačky) a pak potřená zelenou barvou. Lyugol je živý jod. lépe. Je to jen to, že lugol je vlastně cín, byl jsem od něj tak kašlal, až po proudy krve, on byl pečení, omlouvám se za to dítě ((, možná se s někým dokonce poradil).

Viděno na webu dne 2. září 2015, 17:55 25. ledna 2010, 20:02

už udělal všechno, obchod po dobu 5 sekund. Samozřejmě, nemohla jsem dostat dítě do krku, babička dělala celou operaci, večer uvidíme, co se stane s krkem. zítra to zkusíme znovu.

Viz také

Pomozte nám! Dcera mého blízkého přítele často zima. Má slabý krk, neustále se objevuje bolest v krku. Lékaři předepisují léčbu mandlí roztokem lugolu! Dítě má jen 3 roky. Je roztok Lugolu pro děti v tomto věku kontraindikován.

holky, naše hrdla se zčervenala a sot se stal tekti, šel do lékárny na antivirot, než co, ve stejnou dobu se zeptal, jestli tam bylo něco spálené. Lugol doporučil jednou denně namazat. Koupil jsem to, ale nevím o tom.

Ahoj holky. Řekni mi, je nutné promazat hrdlo (žlázy) lugolumem nebo například z injekční stříkačky s nurofenem, trochu sypání do úst? Můj syn 1,2g onemocněl, krku.. teplota byla udržována na druhý den (také dávám lysobact, a od.

máme 3 měsíce a my jsme se chytili nachlazení, lékař předepsal pro krk tantum verde. Manžel přišel do lékárny, kde mu lékárník řekl, že je přísně zakázáno dávat tento lék dětem mladším 3 let a pokyny jsou také pravdivé.

Můžu jen potřísnit hrdlo zavazadlovým prostorem, okamžitě spěchat klokany. Je možné namazat lugole?

Dívky, ochablé hrdlo. Zvláště v noci je to velmi těžké. Ušklíbl jsem se. Může lugol s GW? Kolikrát denně?

Dobrý den řekněte mi, kdo používá lugol, jak správně léčit hrdlo, aby nedošlo k poškození a způsobit zvracení, a co je účinnější sprej nebo tlustý roztok? dítě je 2,5 roku. Děkuji

Dívky nám mají 6 měsíců, předepsaly tatumverde pro červené hrdlo (má 3 roky) a sedmikrásku, takže se divím, protože lugol byl testován generacemi, mohou být plni?

ORL předepsaný kropit do krku a opláchnout, jak to bylo, pak vyplivnout. To hoří, pak projde, ale pak se začne krčit. Je to popáleniny? Tak to bylo jmenováno kvůli špatně probíhající faryngitidě a je nutné ho spálit nebo tak něco. Lor říká.

Antiseptikum Lyugol spray - recenze

nejlepší lék na bolest v krku

Dobrý večer! Všechny známé od dětství znamená lugol, všechny maminky rozmazaly krk za bolest v krku a další potíže s krkem. Až do teď, s chvěním, si vzpomínám na ovinutý prst s obvazem, navlhčenou lugole, beeeee, ale vždy to pomohlo rychle! Velmi účinný lék na hnisavé angíny.

Skutečná spása.

Od dětství trpím neustálými bolestmi v krku, jakmile se dostanu trochu zima a začne se divoký bolest v krku ((Zkoušel jsem desítky různých pastilek, poloskalok, spreje, některé z nich pomáhaly, ale ne rychle, 3-4 dny denně. Další věc je Lugol! Uvolňuje bolest v krku po dobu 1 dne!

Lepší není riskovat

Ošetřila Lugol pro bolest v krku u dítěte a v sobě, cena léku je nízká, je to velmi vhodné k použití.Lyugol je velmi ekonomický, trvá dlouho, nevýhodou je nechutná chuť, Lugol může také způsobit pocit pálení v krku, které dítě odmítlo otevřít ústa. Takže děti...

lék na bolest v krku

Poprvé jsem se poprvé setkal s bolestmi v krku ve věku 19 let, samozřejmě, že to bylo těžké, dokonce i usínání bylo obtížné, moje hrdlo ho bolelo, obyčejné bolesti v krku nepomohly vůbec, ani spreje, viděl jsem antibiotika, jen zlomil střevní mikroflóru! pak máma říká, zkusme Lugol.

Pomáhá s bolestmi v krku

Často se u nás vyskytují nemoci krku a kašel. Zvláště v období jaro-zima, předtím, kdybych měl bolest v krku a měl jsem bolest v krku, postříkal bych ho sprejem Ingalipt, ale pro mě to bylo neúčinné. Trochu jen změkl hrdlo a kašel se na chvíli zastavil, ale tohle není léčba.

Ačkoli nechutné, ale účinné!

Viděl jsem tento lék v lékárně docela nedávno a prodávající mi to důrazně doporučil Moje hrdlo bylo v tu chvíli velmi bolestivé, kam jsem šel... Rozhodl jsem se to vyzkoušet, cenu si upřímně nepamatuju, tento sprej na bázi jódu, sprej v krku. poté, co tam byla hrozná suchost v...

děťátko

Když moje dítě onemocnělo plísní, lékař nám ​​předepsal tento sprej. Lék je vyroben s přidáním jódu, odtud je jeden nepříjemný okamžik: pokud si ucpete oblečení, je těžké se vymyt ((Ale samotný léčivý účinek je ohromující, zarudnutí hrdla a úleva od bolesti).

Ne bez vad, ale pomáhá

Před rokem a půl začaly problémy s hrdlem. Nějaký epizodický kašel, bolest v krku. Přišla k lékaři s dalším "útokem". ORL během inspekce použila nějakou masti, zpracované hrdlo. Chuť je hrozná, silně hořela, ale když ten nepohodlí prošel, bylo to jasně lepší.

Nechutný prostředek pro dítě

Nepovažuji tento lék za neúčinný a vím, že mnoho lidí, kterým pomáhal lugol v bolestech v krku, ale nešlo to kategoricky, museli jsme dítě tlačit 4krát denně, než jsme použili pouze Tantum Verde. S bičováním budou velké problémy.

pohodlné

Dítě po virové infekci se stalo zánětlivým a mandle se dramaticky zvýšily. Náš pediatr mi doporučil namazat mandle roztokem lugolu. Abych byl upřímný, je to pro dítě velmi nepříjemné, takže jsme nějakým způsobem neupravili mandle.

nechutné, ale účinné. + jak ho používám

Pravda, oni říkají, že staré drogy jsou mnohem lepší než moderní a drahé léky. Lyugol je jedním z nich. Teď o samotném léku. Je hustý, takže není příliš dobře nastříkán a teče dolů do hrdla nebo na jiné části ústní dutiny, což není příliš příjemné z důvodu jeho nechutné chuti.

Elegantní lék od dětství pro léčbu bolesti v krku ve vhodné láhvi. Sprej Lugol.

Hrdlo je můj nejslabší bod! Každou zimu je to několikrát nemocné. Od dětství chronická faryngitida. Stojí za to dýchat v chladu mými ústy - příští ráno mám bolest, zarudnutí, lechtání a pocit, že umírám. To je nejhorší nemoc.

Rychlá pomoc s bolestmi v krku. (+ fotografie)

Ahoj všichni)) Nedávno můj přítel tento sprej upozornil na bolest v krku. Nástroj je stále dost starý, protože byl použit v Sovětském svazu. A pak najednou, nečekaně jeden večer, cítila bolest v krku a okamžitě se rozběhla do lékárny na tento sprej a okamžitě se postříkala přes noc.

nechutná, ale účinná

U dvouletého dítěte teplota prudce vyskočila na 39 C. Ukázalo se, že krk byl červený a používali jsme Ingaliptův sprej, ale jeho působení nestačilo. Teplota stoupala. Lékař ambulance oznámil velmi červené a volné hrdlo a doporučil Lugolovi sprej s glycerinem.

Velmi levný a poměrně účinný lék na bolest v krku + nádherný recept na léčbu bolesti v krku po dobu 2-3 dnů.

Pravidelně, v průběhu roku, nás předstihuje chlad, pro mě to často vylévá bolest v krku, ne nejsilnější projev, ale spíše nepříjemný. Použila mnoho léků ve formě prášků a ve formě sprejů, ale narazila na roztok Lugolu s glycerinem a zastavila se na něm.

Dobrý lék!

Od dětství byly problémy s krkem. Časté bolesti v krku, angíny, žlázy neustále nabobtnaly, celkově se všechno změnilo v chronickou tonzilitidu a skutečnost, že jsem Spray Lyugol opravdu rychle a vždy zachránil! Nástroj pomáhá doslova 2-3 dny.

Je možné nahradit hexorální a oplach?

Od dětství je obeznámena s tonzilitidou, normou je chronická angína a rozšířená mandle. Zvykla jsem si na věčné oplachování, ale na podzim a na jaře se stále musím velmi starat o sebe. Sprej Lyugol se rozhodl vyzkoušet po hexorelu, takže pro něj nebyl chuť tak koláč.

LUGOL a SODA mi vyléčili bolest v krku

Loni na podzim, hrdlo bolelo tolik, že i opilé antibiotikum selhalo. Nálet na mandle zůstal a já už nevěděl, co mám dělat. A zde jeden přítel terapeut doporučil 2 staré způsoby: opláchnutí sody a Lugol. Upřímně jsem pochyboval, ale nebylo co dělat.

Lék hrdlo - 100%

Dobrý den! Dlouho vím o lugolu, jako dítě, moje matka se mnou zacházela s bolestmi v krku. Vždy koupil obvyklé, a nedávno našel ve formátu spreje. Upřímně řečeno, nenávidím to chuť a vůni, ale za mnoho let jsem to nenašel lepší.

Levné a efektivní.

„Lugolový sprej“ je jedním z nejlevnějších léků mezi spreje k léčbě krku. Účinek tohoto léku je však mnohem lepší než u mnoha dražších analogů. Hrdlo opravdu zmizí.

To není chutný jód

K bolesti, plakat

Moje známost s Lyugolem se stala doslova před 5 dny. Hrdlo mě hodně zranilo a já nenávidím, když to bolí, když polknou, všechny chuťové pohárky někde zmizí, všechno začne dráždit a každý z nás si samozřejmě přeje, aby tato noční můra skončila co nejdříve!

Vzácná vzácnost, ale pomáhá dobře.

Koupil jsem si tento sprej pro děti, protože od dětství jsem věděl, že tento lék pomáhá s anginou pectoris na časech! Rozhodl jsem se, že by bylo snazší několikrát posypat do krku spreje, než jít dolů do krku a potřít ho obyčejným lugolem.

zvyšuje bolest

Upřímně řečeno, není to nejlepší lék na bolest v krku a bolest v krku. Nejdříve to hodně bolí. namísto zklidnění bolesti naopak dráždí sliznici. I když to není příliš drahé, bude stále levnější jen opláchnout roztokem sody, soli a jódu.

Mucku

Doporučil jsem mi tento nástroj kamarádovi. Má dcera (od té doby, co se začala plazit k tomuto dni téměř 3 roky) má častou stomatitidu. Ruce mu neustále vtahují do úst. Jeden přítel řekl, že pomáhá. Musíte to zkusit! Dobře. Koupeno, cena již zapomněla, stojí za to láhev 2 roky. Posypané.

Poprvé bez antibiotik

Nyní je to číslo jedna v naší lékárničce! Bylo období, kdy můj starší periodicky táhl ORVishki z mateřské školy, a ona sama to všechno snášela docela snadno (ttt), ale nejmladší pak onemocněla velmi vážně, krk byl velmi červený a díky tomu vzrostla vysoká teplota,...

Dobře

Samozřejmě, že chuť je ošklivá. Způsobuje zvracení reflex. Ale Neměl jsem žádný pocit pálení. Možná je to jen v silné fázi infekce na krku. A když to vůbec bolí, zejména v krku, nebudete si vybírat bolest. Kdyby to jen pomohlo. Volba je na vás.

Není příliš efektivní

Mám chronický zánět hrdla, takže jsem se snažil spoustu léků. V případě bolestí v krku mi to počasí nedávalo. Pouze antibiotika. Pak jsem se rozhodla použít ji jako preventivní opatření. Obecně platí, že když není léčeno hrdlo, bolí to po celou dobu.

No, konečně zlepšil lék, a pak jsem mučil své děti "mazanice" v mém krku!

Mám dvě, nyní dospělé, děti. Stejně jako všichni v dětství nemocní. Bolí mi v krku, říkám vám, je to pro mě strašnější než ošklivé - děti byly nemocné, násilně, několik dní. Okresní pediatr poradil Lugolu, řekl a ukázal, jak používat (to znamená, že má dezinfikovat a léčit hrdlo).

Účinný lék není nikdy chutný

Úžasná věc, kterou tento lugol ve spreji. Když jsem měl hnisavé angíny, trpěl jsem 2 měsíce. Nic jim nepomohlo, dokud jim nedalo vědět, že si mají koupit lugol. Lékárna v té době byla jen sprej. Popshikala. Při první aplikaci došlo k úlevě.

Pomáhá, ale už ho nebudu používat.

Nějak jsem onemocněla v zimě, hrdlo nechtělo pít ani jíst a pak mě nohy vedly do lékárny. Zeptal jsem se lékárníka takového spreje, aby pomohl a jistě, ale že cena opravdu neskočila. Pak mi nabídla tento úžasný postřikovač jménem Lugol.

testováno! pomáhá

Četl jsem recenze na Doporučení a rozhodl jsem se to vyzkoušet sám, bylo to děsivé, že každý napsal, že termonukleární sprej, ano, to je, není to tolik hořící-dráždivé jako ošklivé.

To je jen zázrak!

Jednoho dne se v krku bolestí! Jen na nose bylo narozeniny, bylo nutné se brzy vrátit! Koupil hodně peněz, ani jeden nepomůže! Přátelé doporučují koupit Lugol sprej! Zpočátku jsem si myslel, že znovu zahodím peníze za vítr, ale ne!

lugol těhotná a kojící opatrně

Nástroj je starý, efektivní, levný a snadno použitelný (mnohem lepší než řešení, které bylo v mém dětství promazáno v krku). Odhaduje se, že zabíjí až 80 stafylokoků. Za den, můžete stříkat vaše hrdlo 4-6 krát, ošklivé, ale účinné.

Efektivní, ale nepříjemné

Použití tohoto spreje je pro tento účel nepohodlné a posouzení čtyř. On ani sprej, on není stříkaný, ale jen tenký proud je nastříkal ven špičky. Je pro mě velmi těžké dostat se na mandle, i když při polykání se zdá, že je to celé hrdlo rozmazané.

Lugolový roztok /

LUGOL SOLUTION (Solutio Lugoli). Roztok jodu ve vodném roztoku jodidu draselného. Složení: jod 1 díl, jodid draselný 2 díly, voda 17 dílů. Lugolův roztok se aplikuje externě, zejména pro mazání sliznice hltanu, hrtanu. Uvnitř nominujte podkapel 2x denně. Lugolový roztok s glycerinem. Složení: jod 1 díl, jodid draselný 2 díly, glycerin 94 dílů, voda 3 díly. Naneste na mazání sliznic hltanu, hrtanu.

26. října 2014 v 09:51

Dopad na farmaceutický průmysl.

5. února 2017 v 21:56

od bolesti v krku pomáhá

14. srpna 2015 v 11:04

7. října 2015 v 10:09

7. července 2014 v 17:43

Lugolovo řešení vždy pomáhá

18. prosince 2015 v 18:52

Všechno důmyslné je jednoduché!

17. února 2014 v 22:28

28. června 2015 v 18:44

Lugol roztok je dobrým prostředkem pro léčbu krku

28. května 2013 v 10:27

A jako kdybych měla stomatitidu, nevím, co to mohlo provokovat. Při pobytu v zemi. Tam můžete snadno jíst něco, co na stroji není a nemůžete si ho nechat připravit, takže jste museli všechny tyto vředy zpracovat v ústech.

Lepší je samozřejmě aplikovat ho buď po jídle, po hodině, nebo před jídlem (i za hodinu), samozřejmě je lepší se v této době zdržet pití.

Moje dcera to ještě nemusela použít, naštěstí. Z vlastní zkušenosti vím, že tento lék ve skutečnosti nechutná, a taky trochu hoří. V zásadě pro ni není tak snadné vylézt do úst. No, doufám, že to v blízké budoucnosti nebude.

A tak velmi účinný lék. Kromě toho, levné, kde torus bublina stojí. Dlouho ho chytí.

20. května 2016 v 10:44

Roztok Lugol je velmi účinným prostředkem pro léčbu anginy pectoris. a nyní se prodává jako sprej - velmi vhodný pro použití. není však příliš příjemný v chuti a vůni, ale pomáhá rychle. Okamžitě by měla být provedena pouze léčba, jakmile se objeví první známky bolesti a bolest v krku.

7. října 2015 v 1:58 hod

Příjemné s užitečným

Do ucha-hrdlo-nos byl vždy obrovský obrat. Jednou jsem v nemocnici viděl svého spolužáka. Vzali jsme s sebou frontu a šli do kina (v okolí bylo kino). Jak si vzpomínám - na filmu "Wii". Po zhlédnutí se vrátili do nemocnice - právě přišla řada. Samotný proces mazání není příliš příjemný. Způsobuje zvracení reflex. Ale účinek léku je účinný. Tímto způsobem spojili podnikání s potěšením *)

Teď, když se vyrábí ve formě spreje.

9. ledna 2016 v 21:38

Může být zastaralý, ale Lugol je účinný.

14. srpna 2015 v 16:20

Ošetření krku

141101, Rusko, Moskevská oblast, Shchelkovo, ul. Továrna, 2

účinné látky: hydrochlorid gramicidinu C.

Droga nám pomohla vyrovnat se s anginou pectoris (pilulky chutnají dobře) i šestiletý vnuk nemusel dělat nic jiného, ​​i když všichni měli vysokou teplotu, nemohl kloktat a mohli je nutit? ale dospělí v rodině se opláchli roztokem sody + soli + jódu, protože. víte, co je návštěva u lékaře!

Silný, ale nebezpečný prostředek

2. listopadu 2014 v 11:24

Lyugol pro všechny časy))

11. října 2014 v 22:25

5. března 2016 v 12:28

Léčená stomatitis lyugolem

29. září 2015 v 12:44

7. července 2015 v 00:33

Lugol z anginy pectoris, s onemocněním krku

24. prosince 2015 v 13:44

25. února 2014 v 09:01

19. února 2014 v 22:22

31. ledna 2014 v 1:02 hod

O tomto léku jsem se dozvěděl jen tehdy, když se objevilo první dítě. Když onemocněl bolestmi v krku, byl předepsán, aby tímto roztokem namazal sliznici hltanu. Dokonce jsme se s ním takhle chovali. Zatímco oni sami nezažili tuto sadistickou metodu.

Co je to minulé století? (ačkoli to bylo v minulém století) Stojí za to týrat dítě a trpět sám sebou, což způsobuje ošklivé reflexy roubů a prožívá přetrvávající neochotu a strach z léčby?

Existují moderní a humánnější léky, které nejsou nejen ošklivé, ale i příjemné z hlediska chuti a způsobu léčby.

29. ledna 2014 v 15:19

je jasné, že * bolest v krku * v tomto případě je pouze ko-faktor a chřipka je zpracována komplexně.

a protože jsem kategoricky proti vlastní léčbě, přičemž léky po čtení recenze / poznámky o nich na internetu, sledování reklam v televizi. Myslím, že může být používán pouze pro zmírnění svalové bolesti (aka krepatura) a toho, co vzniklo v důsledku bláznivého cvičení fyzické kultury. to je, když je tělo zdravé a hloupé.

15. ledna 2014 v 11:10

10. prosince 2013 v 18:20

Jsem obeznámen s mými problémy s krkem, ne s mým nasloucháním, je to pro mě velmi slabé.Mám chronickou angínu mandlí - popíjejte chlad a to je to hlavní (pro mě je hlavní věcí, aby se zabránilo zhoršení, abych se staral, ale někdy neuspěju.) Přijde Lugolův čas) A nejen on, ale vše v pořádku.

Předtím (i ve vzdálených školních dnech) mi lékař vždy předepsal lugol, pak jsem neviděl žádný sprej, v láhvi jsem měl takový roztok, který jsem musel hojně namočit vatovými tampony a reflexy zvracení, abych si namazal mandle. neřekl: „Nemusel, nebyl moc dobře distribuován, ne všechny mandle, a já jsem se nikdy nepokoušel strhnout ten bavlněný tampon do krku. Zbývalo mnoho tyčinek, pokaždé, když jsem si v nádobě namočil nový hůlku, bylo to všechno v tom lugolu) v průběhu času již nekoupili.

A nedávno jsem zase onemocněla a koupila jsem si roztok lugolu, opět v láhvi, opět tyto pokusy o rozmazání mandlí, opět jsem nějakým způsobem v lugolu) A pak jsem si vzpomněla, že tam už byl sprej - nějak jsem to viděl v lékárně náhodou Koupeno.

Antiseptikum Lyugol spray - recenze

Starý jód v novém formátu. Léčíme bolest v krku.

Dobrý den všem! Obecně platí, že můj krk není problém, a pokud mám nachlazení, obvykle se dostanu pryč s prostředky na studené a kašel sirupy. Ale jak říkají, když chytím bolest v krku, pak je všechno v bolesti, naplno, začíná strašnou bolestí a končí úplnou ztrátou hlasu.

Moje komplexní léčba bolestí v krku a angíny t

Jsem obeznámen s mými problémy s krkem, ne s mým nasloucháním, je to pro mě velmi slabé.Mám chronickou angínu mandlí - popíjejte chlad a to je to hlavní (pro mě je hlavní věcí, aby se zabránilo zhoršení, abych se staral, ale někdy neuspěju.) Přijde Lugolův čas) A nejen on, ale vše v pořádku.

Časově prověřený nástroj, který pomáhá dobře

Lugol Kdysi jsem mávl maminku ve škole. Vzpomínám si na ten strašný pocit, pachuť, pak mi také hrdlo není moc příjemné. Ale nemoc za jeden den nebo dva zmizely. A po absolvování této hrozné chuti se mé hrdlo okamžitě stalo snadnějším.

Pomáhá v boji proti chronické angíny, ale POUZE s komplexní léčbou!

Nejprve chci zdůraznit, že antiseptikum Lugol není přesně to, co lékař předepisuje pro běžné nachlazení, jak si mnoho lidí myslí (o tom také píšou), ale lék předepsaný pro závažnější formy infekčních a zánětlivých onemocnění sliznice: hnisavý...

Dostal jsem se po přečtení mnoha pozitivních recenzí, ale nemohl jsem to použít! ๏ ̯͡ ๏

Dnes vám chci říct o poměrně levné, ale zároveň velmi účinné léčbě bolesti v krku. Setkal jsem se s ním v obrovské irecommend.ru, po přečtení mnoha pozitivních recenzí. Když jsem se naučil nízkou cenu, okamžitě jsem si ji koupil.

"Hector ďábelský oheň" (c) přehled o tom, jak se stát drakem v krátké době, záruka!

Ahoj moje slunce! Kde začít. chronická tonzilitida, mám rád zmrzlinu a studené mléko, zapomněl jsem na šátky, jedním slovem jsem kašel se zkušenostmi.

Jeden z nejlepších postřiků z bolavého hrdla! Sprej od bolestivého krku, který by měl být v každé lékárničce.

Už jsem vám říkal, že často dostávám bolest v krku a každou zimu, pokud to nezačne léčit včas, změní se ve mě hnisavý bolest v krku. Hexorální sprej pomáhá dobře při prvních známkách bolestí v krku, ale postupem času se stal méně účinným, nicméně jsem byl na to připraven jako starý přítel - Lyugol s...

To je TINNESS! Dejte si pozor na Lugol! + mé krční zdravotní recepty

Píšu tento tip opatrnosti, aby alespoň někdo mohl uniknout nebezpečí, které Lyughol může způsobit zdraví. Je to o Lugolu, který je na hlavním obrázku zde zobrazen, mám takový balíček, asi na to nikdy nezapomenu!

Lyugol Spray je dobrá léčba krku. Ale vždy je VUT

Upřímně jsem si nemyslel, že by se v mé lékárně objevil sprej Lugol. Ale krutě špatně. Dlouho jsem byl nemocný. Jako vždy v lékárně požádala lékárníka, jaký druh pshikalky v ústech. To má úžasný Lugolový sprej.

Máte bolesti v krku? Tak tady.

Had jménem Angina jednou mučil mé dítě. Teď se to stane, ale mnohem méně často. Kolik věcí jsme se právě snažili, a pshkykalki a mazalki (např. Ingalipt, chlorofilipta a tak dále), všechno bylo na jednom místě.

Příběh o tom, jak v mém hrdle vybuchla sopka.

Ti, kteří vedou dlouhodobý boj s tonzilitidou - faryngitidou, jsou oddaní. Náhle mě předběhlo bolestivé hrdlo. Ay, kdo jsem srandu? Angina je mým životním společníkem, kamarádem z dětství. Proto jsem nebyl překvapen svým vzhledem.

Velmi divoké prostředky. V období zimy, bolesti v krku a různé chřipky. Zachránil mě před důležitou cestou!

Ať se vám to nelíbí, nemám to rád, proto jsem v dětských vzpomínkách, když maminka ušpiněla hrdlo batohem, utekla jsem do lékárny. Moje matka mě jako dítě potírala bolestmi v krku, nachlazeními a dokonce i bolestmi v krku s mastí, která voněla jódem, a ochutnávala ošklivé a teď jsem dospělá, ale vzpomínky na dětství...

Nikdy nekupujte spreje Lugol, zejména pro stříkající děti! Budu vyzvat analoga na 10 rublů, také s lugol.

Lékař nám ​​předepsal tento sprej Lugol s bolestmi v krku, jako je sprej, který je snazší aplikovat lugol. Také jsem si to myslel a koupil, teď stojí asi 100 rublů. Bublina malá. A tak jsem kropila dceru, po které silně protestovala, říkala, že to hodně bolí!

protože hroznou chuť nemohu použít

Ahoj všichni! Podíval jsem se na to, kolik lidí chválí tento lék na bolení v krku, a byl ohromen. Měl jsem špatné hrdlo a pořád jsem měl celý den dopředu. Rychle jsem narazil na první lékárnu. Podíval jsem se na okno a viděl jsem ho. Byl to sprej - Lugol na bázi jódu.

Osvědčený nástroj v novém balení. Perfektní lék na léčbu bolesti v krku

Co by mohlo být lepší než staré, dokázané jako svět medicíny? Například, vždy se snažím, aby se s nimi nezacházelo s novými drogami, ale s tím, co se mnou maminka chovala jako s dětmi.

Hrozné hnisavé tonzilitidy, nebo jak se vrátit za 3 dny.

dlouho očekávaná dovolená na nose, výlet do moře, vzrušující vzrušení, spousta plánů a. bolest v krku Ano, a tohle. Mama Neboj se (Hrozný hnisavý nájezd. Do moře byl týden a já jsem spěchal do bitvy s nenáviděným bjakým. Můj první krok byl alkohol. Ano, ano!

Novinka pro mě lugol spray

Ahoj všichni V této recenzi vám povím o super novince pro mě - Lugol ve spreji. Jednou jsem měl bolest v krku. A potom, každý chlad mého života jde do mandlí. A pokaždé, když se snažím zabránit tomu, aby se co nejdříve vyvíjel a obnovoval.

Osvědčený nástroj v novém balíčku + foto

Mám chronickou tonzilitidu, takže jsem dobře znám starého starého lugolu od dětství. Vzpomínám si, jak maminka ušpinila hrdla - pocity byly velmi nepříjemné, ale pomohlo mi to dobře, moje děti také často trpí faryngitidou, zejména starší.

Buďte opatrní, lék má dva různé pokyny pro použití.

Speciálně registrován pro napsání tohoto hodnocení. O účinnosti tohoto nástroje nebudu nic říkat, jen jsem si ho koupil, ještě jsem to nezkusil. Říká se, že to pomáhá normálně. Ale v recenzích jsem četl, že někdo má krk.

Moje utrpení! (foto)

Lyrická odbočka: v našem dětství byl lugol vždy v domácí lékárničce a maminka si někde něco namazala v krku. Vůně tohoto nástroje mi byla známa a dokonce se jí líbila, nasládlá, léčivá! Ale já sám (zejména netrpící anginou pectoris) jsem ji nikdy nepoužil.

Starý nástroj v novém formuláři!

Moje babička a matka věřily, že od dětství je nejlepším lékem na krk lugol s glycerinem. Pak to udělali takhle: zalomili kus tužky na tužku a pak ji ponořili do lahvičky s glycerinem. Pak mě společně otevřeli ústa, abys tam mohl dát léčivou tužku.

Kdyby nikdo nebyl doma, teď bych tuto recenzi nepsal.

Zaregistroval jsem se na těchto stránkách pouze proto, abych vyprávěl svůj příběh vztahující se k tomuto nástroji. Moje problémy s krkem začaly ve věku 13 let. Existuje nástroj, který by mi pomohl za 100 nebo alespoň 70, s výjimkou snad Bioparoxu, a dokonce ani ne jednou.

účinné nápravě

Často mám bolest v krku a často trpím různými typy bolestí v krku, které se nacházejí jen v krku. Lugol mi pomáhá v boji proti nemocem krku. Doslova po 2-3 dnech pravidelného užívání, nemoc nezůstává stopa.

Nechutné, ale pomáhá

Chutí to nejkrásnější věc, jakou jsem kdy zkusil, ale opravdu to pomáhá. Na klinice, mé děti byly propuštěny Tantum-Verte pro bolení v krku, ale nebyl žádný smysl od něj, a když jsme se dostali k jinému lékaři, řekla, že Tantum nebyl účinný a doporučil Lyugol.

Bez chuti. Ale velmi dobře to pomáhá! + foto

Tento lék je velmi "fúze". Ale velmi dobře to pomáhá, opravdu "léčí" krk. Protože když je hrdlo velmi bolestivé, už si nebudete myslet na útěchu, "takže má vůni maliny a chuti medu," ale "alespoň něco." „Tak to bylo se mnou.

Efektivní

Jako žena a jako matka neustále čelím problému zdraví celé rodiny. Manžel neustále pracuje na ulici (na stanovištích), dítě je ve školce a každá matka mi bude rozumět a pamatovat si všechny trápení s adaptací v jeslích. Týden ve školce a přijít domů s snot, pak s anginou pectoris.

přesvědčen o účinnosti za méně než jeden den

Pozoruhodné efektivní levné řešení. Včera pozdě večer jsem cítil bolest v krku, nos se mi zlomil a oči mi zalévaly: lugol se dvakrát rozstříkl do krku, kde byly nepříjemné bolestivé pocity, pošpinil další nos mastí Evamenol a šel do postele.

Nepomohlo ((Bylo nutné vzít obvyklé řešení.

Osobně mi tento lék neublížil vůbec, koupil jsem ho, když moje dcera měla bolest v krku, lékař předepsal řešení, ale nebylo to v lékárně a ještě si vzal sprej ((Jak uvedl lékárník, formulace jsou přesně stejné ve spreji, který je v roztoku, jiná forma uvolnění.. Když jsem se však vrátil do...

Zheeest Ale efektivní

Měl jsem „štěstí“, že jsem onemocněl před Novým rokem - moje hrdlo bolelo strašně, nemohl jsem jíst ani pít. Snažil jsem se všechno, co bylo v domě: Strepsils rampouchy, spreje Theraflu, Ingalipt, Kameton, kloktat všechny druhy. Zdá se, že to pomohlo.

Můj strašně bez chuti spásu (+ foto instrukce)

Co je chronická angína, jsem se naučil před 2 lety. A stále s tím zápasíte) A za pomoci lékařů a vlastního úsilí. A Lyugol je jedna z mých nejlepších zbraní. Zpočátku jsem chtěl koupit řešení, ne sprej. Ale nebyl v lékárnách (a stále není). Kupuju co je.

"Šetří" hrdlo

Jaro a podzim nutně doprovázejí bolest v krku v naší rodině. Mám chronickou tonzilitidu a každá hypotermie je doprovázena exacerbací onemocnění. Dítě má také slabé hrdlo. K pomoci přichází sprej Lyukol. Používáme ji dlouhou dobu. Byly to malé lahve bez trysek.

Dvojznačný názor.

Pro začátek chci vyjádřit názor některých zdravotních sester, konkrétně o spreji Lugol. Řekli mi, že je efektivnější mazat hrdlo konečně, takže hlen je odstraněn a hrdlo je rovnoměrně mazané. Sprej však tento efekt nedává. Zeptal jsem se pediatrského názoru na Lugol.

užitečné věci :-)

Bohužel trpím chronickou hnisavou tonzilitidou, pravděpodobně vím, že všechny lékařské a lidové prostředky k boji proti ní. Upřímně, Lugol vždycky obcházel, něco takového nedůvěryhodného. Objevilo se však malé dítě a bylo naprosto nemožné onemocnět.

a vy už nemusíte mučit dítě a hýčkat si v krku bavlněné pupeny (FOTKY)

Moje dítě mělo kromě chladu strašnou stomatitidu viru. Lékař nám ​​předepsal hromadu pilulek a svíček, aby se otryskaly dásně olejem z rakytníku, Aekolu a něčeho dalšího velmi drahého. Upřímně jsem se rozmazala a následovala instrukce, ale žádný výsledek.

Přinejmenším jednou stojí za pokus!

Všichni se potýkají s takovou nemocí jako bolest v krku. V mém životě jsem se snažil spoustu léků, abych se s tímto problémem vyrovnal, počínaje tinkturou měsíčku (což mi způsobuje nemoc) s furatsilinomem a končící sáním bonbónů. Nic opravdu pomohlo.

Efektivní lék známý od dětství (+ fotografie)

Od mého dětství s maminkou se moje matka rozvíjela krkem tím, že si oblékla obvaz na prst a ponořila ho do lugolu, stále si vzpomínám na tuto hroznou chuť, někdy to téměř dosáhlo zvracení, protože moje slabá stránka je ten krk, pak na to nebyla chuť, ale lizhby rychle se zbavit příznaků, nástroj je velmi účinný...

Chuť vzácných odpadků. Dítě ještě nic nevydrželo, ale okamžitě zvracel + foto

Sprej Lyugol nám byl předepsán našim pediatrem, když mělo dítě bolest v krku. Ukázalo se, že tento sprej ještě není v každé lékárně, musel jsem ho hledat. Můj krk byl také trochu bolavý, takže jsem si tento sprej vyzkoušel na sobě, nástroj je v láhvi s odnímatelným postřikovačem.

Pro léčbu krku - nejúčinnější, jak pro děti, tak pro rodiče

V souvislosti s tahem se změnila mateřská škola. Můj syn se nedávno změnil jen na 3 roky, takže bohužel je s námi často nemocný. Banální virové infekce doprovázené rýmou a kašlem. Léčíme hrdlo lugolem a inhalace. Nebudu popisovat složení drogy, určitě je každému známo.

Vyléčení krku za tři dny vám pomůže tento zázračný prostředek!)

Mám chronickou tonzilitidu i. velmi často bolest v krku. Proto, v mém domě vždy po ruce magické známosti z dětství LUGOL)) Oh, jako dítě jsem ho nenáviděla)) Protože předtím, než byla prodána v obyčejných sklenicích a moje matka musela potřít krk obvazem omotaným kolem prstu, a…

POZOR S GLUGOLEM.

přihlášen hned po tom, co se vše stalo. 3 dny jsem měl bolest v krku, první 2 měl teplotu 39,3, 38,8, na 3 noci teplota začala klesat, opláchla jsem furacilinem a 3 dny jsem v pohodě a doslova před minutou jsem šla do...

Lyugol ve formě spreje - vyrovnal se se svými povinnostmi, ale způsobil vedlejší účinek.

Nemocný skoro každý podzim a všechno začíná stejně - probudím se jednou ráno s bolestmi v krku. Tentokrát to bylo obzvlášť špatné - byl pocit, že hrdlo bere zevnitř, nemohl jsem normálně spát. Při hledání finančních prostředků jsem šel na internet, kde jsem viděl tento sprej.

Přeplatky nejsou tak efektivní jako běžné lugol.

Když jsem měl bolest v krku, nic mi nepomohlo, matka mi poradila, abych si namazala hrdlo džbánu, ale nebylo to spreje, ale džbán, který se prodává ve skleněné nádobě za cent.

Zacházím s celou rodinou. Používejte podle návodu.

Lugolovo řešení bylo jako dítě ošetřeno mou matkou jako dítě. Ale pak bylo nutné vatovou vatu navléci na tenkou tyč a namazat hrdlo. To se mi moc nelíbilo. To všechno ve mně způsobilo reflex. Nyní se objevil Lugol ve spreji. Jaké štěstí! Pravda je ve spreji Lugol stal se více tekutý.

levné a opravdu pomáhá

Ošetřeno malé. Teploty fíků budete mít každých 4-6 hodin paracetamolu. Bolesti v krku, bolavé. Předepsané léky mohou a budou pomáhat, ale někdy v budoucnu. Řekla sousedovi, aby namazal zavazadlo. Obvykle jsme potřísnili, o spreji upřímně nevěděl.

Velmi dobrý lék něco, co je v burgundské krabici

Když jsem trpěl, když bylo v krku dítě, a v mém případě taky, nejlepší lék na léčbu byl vždy lugol, ale tento postup rozmazání mandlí zrušil všechny pozitivní aspekty a najednou jsem zjistil, že se objevil sprej lugol. okamžitě to vyzkoušel...

Způsobil negativní reakce. + názor endokrinologa.

O lugol slyšel už dávno. Potřebný sprej - stačí sprej - aby zvládl hrdlo dítěte. Je tam Miramistin, ale obávám se - bolestně multifunkční. Tantum Verde ze stejné série. Ona vzala lugol - a levnější (80r) a testoval.

Pomáhá, ale už ho nebudu používat.

Byl jsem nemocný bolestmi v krku, přišel a zeptal se lékárníka na lék, který nejrychleji ošetřil hrdlo, doporučil Lyughol. Slyšel jsem o Lugolu víc než jednou, ale nějak jsem ho nemusel používat.

Pozor, může způsobit útok udušením! + sprej fotografie

To je hloupý, hrozný a neefektivní prostředek, pro který roztrhne smrtící cenu - 115 rublů. Nedávno jsem onemocněl strašnou chřipkou a bolel jsem tak moc, že ​​jsem nemohl ani dýchat kvůli kašli a bolesti v krku.

A opravdu se mi líbí chuť a hlavní nástroj pomáhá!

Už dlouho znám Lyugol, maminka mi ušpiněla bolest v krku, ale obal byl jiný a nepohodlný, obyčejná skleněná nádoba, musel jsem zabalit turuny z vaty a otřít si hrdlo zavazadlem, ale to je velmi nepříjemné.

Samozřejmě, že není sladká chuť, ale funguje to! + náhradní foto za 10 rublů

Když jsem je poprvé rozstříkla do krku, myslela jsem si, že na místě zvracím. ale všechno fungovalo. Lugol je známo mnoha dětem a každý ví, jak nepříjemná je chuť jódu a jak je sladká a sladká. Ale zahřívá hrdlo, je vynikající, zklidňuje hrdlo a zmírňuje bolest. Funguje to bezchybně.

Recenze o léčbě anginy Lugol roztok

Ale vzhledem k popularitě tohoto nástroje v tradiční medicíně, na místě existuje mnoho recenzí o použití Lugol řešení pro všechny bolesti v krku obecně, a to nejen pro hnisavý. Často se dokonce snaží léčit virovou faryngitidu, herpetické bolesti v krku a houbové léze hltanu. Čtenáři mají samozřejmě mnoho názorů, neobvyklých případů a problémů souvisejících s tímto nástrojem. Proto na této stránce zveřejníme nejzajímavější a nejužitečnější zpětnou vazbu od našich čtenářů o léčbě anginy pectoris pomocí roztoku Lugol s komentáři odborníků.

„Nejtrvalejší dojem z mého dětského bolestí v krku je, když moje matka vzala obvaz, aby si otřela hrdlo, aby se odstranily vředy, a pak ušpinil Lugol. Pravděpodobně, samotné hrdlo není tak hrozné, jako jsou tyto vředy. Ale pamatuji si, že po takovém postupu jsem se určitě cítil lépe. I když nemůžu říct, že to bylo snadnější z Lugolu, nebo z toho, že neexistují žádné vředy. “

Jakýkoli kontakt s bolavými mandlemi v bolestech hrdla způsobuje akutní bolest. Tato bolest je navíc silná, pokud odtrhnete abscesy z mandlí, a pak ji otřete Lugolem, což způsobuje místní podráždění tkáně. Všichni si pamatujeme, že je bolestivé namazat i koleno jódem, ne měkkou tkáň mandlí. To znamená, že takové postupy prováděné u dítěte jsou jakýmsi sadismem. A pro vás to bylo snazší, protože bolest po takových manipulacích jen ustoupila. To znamená, že pocity byly obnoveny stejně jako před zákrokem, ale ve srovnání s bolestmi při odstraňování abscesů se zdají být zcela bezvýznamné.

„Dítě má čtvrtý týden bolest v krku, hrdlo je červené, body jsou bílé. Dítě má 8 let, chlapče. Žádná teplota, cítí se dobře. Po celou dobu smear amygdala Lugol, ale žádné zvláštní změny nejsou pozorovány. Mám pokračovat v této léčbě?

Pokračovat v této léčbě rozhodně nestojí za to. Není vůbec jasné, proč by to mělo být provedeno, pokud do jednoho měsíce produkt nevykázal žádný výsledek. Ale další věc je důležitá: vaše dítě s největší pravděpodobností nemá bolest v krku. Skutečný bolest v krku netrvá déle než 2 týdny, obvykle končí 7-8 dní i bez léčby. Navíc, když se bolestné hrdlo dítě nemůže cítit normální, a teplota by měl být zvýšen. Co přesně je nemoc u vašeho dítěte a proč má bílé skvrny na mandlích, jen lékař, který ho vyšetřuje a dostává výsledky testů, to může zjistit. Takže teď hodte hýčkání s Lugolovým roztokem a vezměte dítě k lékaři.

„Moje řešení Lugol má kruté hrdlo. Když je začnu rozmazlovat jiným, když jsem kašel a bolest, okamžitě se objeví bolest. Jednou za účelem experimentu jsem to nešpinil, takže uplynulo pět dní a uplynulo. Myslím, že namísto řešení, koupit sprej? Bude od něj snazší? “

Podráždění sprejem bude určitě menší. Možná to vůbec nebude. Obecně však doporučuji, abyste si nebrali ani neužili Lugolovo řešení vůbec. S anginou pectoris je to zbytečné, stačí znovu podráždit hrdla a naplnit vaše tělo přebytkem jódu. Navíc, pokud používáte Lugol "když jste boleli v krku a kašli", pak nemluvíme o bolení v krku, ale o virových onemocněních. Lugol s nimi nemůže být ani hypoteticky užitečný. Nezáleží tedy na tom, jestli sprejujete hrdlo sprejem nebo ho rozmazáváte - to neovlivní průběh nemoci vůbec.

„Dítě má herpes v krku. Lékař předepsal antipyretika, rehydratační roztoky, opláchnutí heřmánkem. Ale to samé nemůže ovlivnit příčinu nemoci. Četl jsem, že Lugol pomáhá s herpes v krku. Je to pravda a jak ji správně aplikovat? A proč lékař nepředepisuje léky, které mohou zabíjet viry, ale pouze symptomatickou léčbu? Mám mu věřit?

V tomto případě Vám lékař předepsal zcela správnou léčbu. Herpes hrdlo se léčí pouze symptomaticky, jeho etiologická léčba dnes neexistuje. To znamená, že v arzenálu lékařského specialisty dnes neexistují žádné prostředky s prokázanou účinností, které by mohly zabít viry, které způsobují herpetické bolesti v krku a které se již v těle násobí. Proto Vám lékař tyto léky nepředepisoval. Lugol v herpes bolení v krku je naprosto k ničemu, ale jeho použití je nebezpečné pro štítnou žlázu, zejména u dítěte, a je plná zvýšené bolesti v krku. Lugol nemusí být používán s herpanginou. V tomto případě neexistují žádné důvody, proč nevěřit svému lékaři.

„Jsme jen Lugolová angína a léčit. Dlouho jsem si všiml: pokud si jen pomazáte hrdlo v čase, po 3 až 4 dnech není prakticky žádná bolest, stav je normální. Pokud si to nešpiníte, můžete chodit několik týdnů s blues. V chladném období, kdy se bolest v krku mění téměř každý měsíc, je to nezbytný lék. “

Soudě podle svého komentáře, léčit není bolest v krku, ale virové onemocnění. Zde vidíme typický příklad skutečnosti, že Lugolovo řešení funguje jako lék na placebo: když jsou pacienti přesvědčeni o jeho účinnosti, okamžitě zjistí známky zlepšení ve svém vlastním stavu.

„Lékař nám ​​předepsal léčit bolest v krku dítětem antibiotiky v případě bolesti v krku s Lugolem. Několik renomovaných zdrojů a lidí říkalo, že Lugol nepomáhá s anginou pectoris. Řekni mi, má lékař právo předepsat nějaký nástroj s neprokázanou účinností? A co dělat v takové situaci - namazat, nebo ne rozmazat? "

Ekaterina Alexandrova, Kaluga

V souladu s lékařskou etikou není správné předepisovat léky s prokázanou účinností a prokázanými vedlejšími účinky. Bohužel, toto pravidlo je porušováno častěji než respektováno. Pokud se účinnost nástroje neprokáže experimentálně, není to lék a jeho použití nemá nic společného s civilizovanou léčbou - je to jen středověké léčení něco, co se děje. Smírným způsobem mohou být takové schůzky s lékařem žalovány a zbaveny práva vykonávat lékařské činnosti. Ve skutečnosti, v naší zemi k dosažení tohoto cíle je velmi obtížné (je-li to vůbec možné), a nikdo se do něj zapojí. Co musíte udělat: jít na jinou kliniku, vyhledat lékaře, který vám předepíše odpovídající léčbu. Není nutné rozmazávat hrdlo Lugolovým roztokem, nebude to jednodušší.

Pokračování tématu:

Níže uvádíme přehled o použití Lugolova roztoku v případě hnisavého chřipky, který jsme obdrželi při okamžité léčbě pacientů, v dopisech a v nichž.

Léčba anginy pectoris doma je téma, která je pro mnohé relevantní. Samozřejmě dostáváme od našich čtenářů mnoho otázek o tom, jak a co.

Dnes neexistuje žádný důkaz, že Lugolovo řešení pomáhá s bolestmi v krku. Ve všech případech, jeho použití jako jediná antibakteriální látka.

Kopírování materiálů stránek je povoleno pouze s aktivním odkazem na zdroj


Přečtěte Si Více O Kašel